Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barjola's Team (797678) - Club Atletico Los Rubalines (1366547) » 482160458: T43/R4

Copa 482160458 Información oficial sobre el partido 482160458 en Hattrick

07.05.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 4

Mora de Rubielos C.F. Alineación oficial del equipo 'Mora de Rubielos C.F.' en el partido 0 - 3 Malaga BK Alineación oficial del equipo 'Malaga BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mora de Rubielos C.F. Alineación oficial del equipo 'Mora de Rubielos C.F.' en el partido 1 - 4 Malaga BK Alineación oficial del equipo 'Malaga BK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,0 % 1,0 % 87,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mora de Rubielos C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Gómez va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Rafael Vallina va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Eric Buxés va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rubielos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Rubielos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan David Gómez va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Cortet de Rubielos es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 78, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Malaga BK

Goles Goles

  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): El jugador de Malaga Günther Silbermann va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 75 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): José Esteban Tamés va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al 87 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Malaga augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Marius Ganea es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Malaga la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Józef Trzetrzelewski de Malaga, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Markko Lamminsaari va ser clau en la jugada d'atac de Malaga al minut 79, quan ell mateix va fer una passada brutal a Esteban Lapuente Martínez, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bob Gengler de Malaga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.