Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AlmeriCity (437592) - Belianes (774926) » 482019497: T43/R3

Copa 482019497 Información oficial sobre el partido 482019497 en Hattrick

30.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 3

kinto futbol club Alineación oficial del equipo 'kinto futbol club' en el partido 8 - 5 Belianes Alineación oficial del equipo 'Belianes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
kinto futbol club Alineación oficial del equipo 'kinto futbol club' en el partido 3 - 2 Belianes Alineación oficial del equipo 'Belianes' en el partido
Tiene una suerte increíble 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,5 % 3,5 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kinto futbol club

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors del futbol amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 35, deixant Zdravko Lazarov en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): futbol no perdien la fe, i al minut 77 del partit, Augustin Erlen va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Michal Mandát va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. futbol empatava el partit, 3 a 3, al minut 78.
  • 116 Minuto 109 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Michal Mandát va acabar en una passada genial cap al jugador de futbol Zdravko Lazarov, que va marcar el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al 75, Tomas Motti hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Hipòlit Faus. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Heikki Honkanen.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): René Schwendinger, de futbol, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Heikki Honkanen el va substituir.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Eliano Barbanti va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Ludwig Pferdekamp de futbol, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hipòlit Faus en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de futbol Laimonis Viņķis no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hipòlit Faus es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Tomas Motti anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 5 per a futbol.

Belianes

Goles Goles

  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Víctor Garostidi sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 31 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Belianes prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Ģirts Martinsons.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Elvis Addieri de Belianes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 161 Minuto 112 (Gol por el centro): Als 112 minuts de partit, Kálmán Majercsik de Belianes va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): Kálmán Majercsik va xutar magistralment una falta al minut 10 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Xavi Altarriba va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 99, quan en Maro Corredoira va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roger Vila de Belianes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Belianes Maro Corredoira, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Luca Riccardi. El marcador continuava 5 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Victorino Dito de Belianes va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Belianes, Germà Balagué, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 5 al marcador.