Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

falopioss (119132) - Dharma FC (307811) » 482019489: T43/R3

Copa 482019489 Información oficial sobre el partido 482019489 en Hattrick

30.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 3

falopioss Alineación oficial del equipo 'falopioss' en el partido 5 - 4 Sin Miedo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sin Miedo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
falopioss Alineación oficial del equipo 'falopioss' en el partido 1 - 1 Sin Miedo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sin Miedo F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,3 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

falopioss

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Vernon Parkes va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Ximeno Comiar va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sorin Opruţ.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Fernando Noboa de falopioss va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Avelino Iñiguez-Abarca es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Óscar Pizarro.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Maciej Krosnowski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a falopioss.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de falopioss, Ximeno Comiar, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de falopioss Fernando Noboa no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nicola Beilin es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Sorin Opruţ anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a falopioss.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de falopioss Santiago Montilla, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Nicola Beilin. El marcador continuava 4 - 3.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Joan Gussinyer va xutar fora per a falopioss, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): El jugador de falopioss Javier Elejabeitia no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nicola Beilin es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.

Sin Miedo F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Radoslav Hrabalík va estar a punt de posar per davant a S.Miedo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Maciej Krosnowski va impedir un gol cantat.
  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el S.Miedo sortien al contraatac. La falta llançada per Marcel Godeanu va sortir força alta sense massa perill.
  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 72, un contraatac del S.Miedo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Gerardo Lavalle perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de S.Miedo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Radoslav Hrabalík va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Marcel Godeanu de S.Miedo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 87, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 93 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de S.Miedo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gabriele Omlin, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Gerardo Lavalle, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 95 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Andreo Santa Cruz va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gerardo Lavalle.
  • 095 Minuto 33 (Lesión): Jonas Kvarnblom no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Geroni Rigual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Marcel Godeanu de S.Miedo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Maciej Krosnowski en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de S.Miedo Radoslav Hrabalík no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Maciej Krosnowski es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Gabriele Omlin va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de S.Miedo Joosa Achrenius va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Nicola Beilin va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 059 Minuto 137 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Edward Punti xutant per a S.Miedo va fer anar la pilota just on la volia, però Maciej Krosnowski, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 140 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de S.Miedo, Józef Wujcik, col·locà la pilota just a les mans d'en Maciej Krosnowski. El marcador: 5 - 4.