Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Black Drägons (1332236) - vamos a intentar ganar (1585573) » 482019311: T43/R3

Copa 482019311 Información oficial sobre el partido 482019311 en Hattrick

30.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 3

El Retonno Alineación oficial del equipo 'El Retonno' en el partido 5 - 6 realferrol Alineación oficial del equipo 'realferrol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Retonno Alineación oficial del equipo 'El Retonno' en el partido 2 - 0 realferrol Alineación oficial del equipo 'realferrol' en el partido
Tiene bastante suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Retonno

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Aldo Anllo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Passat el minut 81 de joc, Aldo Anllo facilitava les coses al Retonno amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 114 Minuto 106 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 106. Danny Rochford, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 3 - 3 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Gabriel Figueredo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Gabriel Figueredo, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Joan Marc Gebrat de Retonno anava molt fort i col·locat però Dan Fredwald no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jesús Fernández Moreno, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Dan Fredwald va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Retonno i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Retonno Indar Añabeitia va intentar enganyar Dan Fredwald amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Valerio Verea anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Retonno.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Miguel Ataz de Retonno, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dan Fredwald en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.

realferrol

Goles Goles

  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Alessandro Saracco va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, realferrol, al minut 65. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): El jugador Josan Tomé de realferrol es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 105 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de realferrol eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 105, Nils Wiedmann va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de realferrol va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alessandro Saracco, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Raúl Iturrista va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 58 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nils Wiedmann de realferrol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de realferrol José María Nieto, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Miguel Ataz. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de realferrol, Alessandro Saracco, col·locà la pilota just a les mans d'en Miguel Ataz. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de realferrol, György Dobókői, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de realferrol Klaus-Rüdiger Burgstall no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Miguel Ataz es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Mieczysław Garwacki va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.