Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Spartak de Catalunya (797516) - C. D. miguelturreño (311886) » 482017874: T43/R3

Copa 482017874 Información oficial sobre el partido 482017874 en Hattrick

30.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 3

paxarell F.C. Alineación oficial del equipo 'paxarell F.C.' en el partido 4 - 3 C. D. miguelturreño Alineación oficial del equipo 'C. D. miguelturreño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
paxarell F.C. Alineación oficial del equipo 'paxarell F.C.' en el partido 3 - 3 C. D. miguelturreño Alineación oficial del equipo 'C. D. miguelturreño' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,0 % 35,3 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

paxarell F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Antônio Inácio Sardinha va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de paxarell.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, paxarell va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jaakoppi Taavetti, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): paxarell prenia la batuta de l'encontre al minut 84, quan en Seakele Booy va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 120 Minuto 96 (Gol de falta): Una falta al minut 96 va provocar un lliure directe. Álvaro Joaquim el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 4 - 3, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): paxarell va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Antônio Inácio Sardinha va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Nils Steinheber una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de José Garriga va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Seakele Booy.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 103 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Radolph Dauer, jugador de paxarell, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 103. Dimitris Taxiarchou, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

C. D. miguelturreño

Goles Goles

  • 152 Minuto 57 (Gol por la izquierda): miguelturreño va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Alessio Vaglio va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Javier Hostales va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de miguelturreño i marcant el 2 - 2.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Pere Francesc Castanyé va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 85 de joc. Alessio Vaglio es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): El miguelturreño creava perill des de la dreta al minut 101, però en Javier Nebreda, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alessio Vaglio desviant la pilota a servei de cantonada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en José Ignacio Chico de Guzmán no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.