Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chuquitos (1365651) - groguis (776394) » 482017864: T43/R3

Copa 482017864 Información oficial sobre el partido 482017864 en Hattrick

30.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 3

chuquitos Alineación oficial del equipo 'chuquitos' en el partido 2 - 4 Jo vull ser Homer Simpson Alineación oficial del equipo 'Jo vull ser Homer Simpson' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
chuquitos Alineación oficial del equipo 'chuquitos' en el partido 4 - 1 Jo vull ser Homer Simpson Alineación oficial del equipo 'Jo vull ser Homer Simpson' en el partido
Tiene mala suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chuquitos

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): chuquitos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 35 Óscar Serrano va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador Lapo Strangis de chuquitos, després de 77 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lapo Strangis va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Diego Horteu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Óscar Serrano. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Seyhan Yankı gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Diego Horteu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): chuquitos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 82 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Seyhan Yankı ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Jo vull ser Homer Simpson

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Simpson van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 76, quan Hartmut Meijerink va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 78 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Hartmut Meijerink.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Apolo Bidaurrazaga estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Hartmut Meijerink va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 3 al minut 85.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Apolo Bidaurrazaga de Simpson va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Simpson va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dani Veselu va desviar el xut final de Ginés Vallina després d'una sèrie de rebots i molta confusió.