Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brian Percy (1595041) - Urrundu (122087) » 482017726: T43/R3

Copa 482017726 Información oficial sobre el partido 482017726 en Hattrick

30.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 3

parque grande Alineación oficial del equipo 'parque grande' en el partido 1 - 3 Urrundu Alineación oficial del equipo 'Urrundu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
parque grande Alineación oficial del equipo 'parque grande' en el partido 1 - 4 Urrundu Alineación oficial del equipo 'Urrundu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

parque grande

Goles Goles

  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): El parque no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Cristian-Radu Blănaru es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip parque Shannon Fasth quasi marca al minut 19 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Federico Quadrani l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 202 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Rojas Sánchez de parque es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 29, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): parque va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Adrien Michel va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Paweł Sieg va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Tarık Levni va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 86 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Rojas Sánchez de parque es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Robert Kremser de parque va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rodolf Pagerols va prendre el seu rol al minut 33.

Urrundu

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Łukasz Sobolak es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Vladislav Khomenko va augmentar l'avantatge de Urrundu a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del parque. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nestor Tsvik la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Urrundu es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 82.