Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pardinyes F.C. (123625) - San Fernando CD. (123076) » 482017225: T43/R3

Copa 482017225 Información oficial sobre el partido 482017225 en Hattrick

30.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 3

Pardinyes F.C. Alineación oficial del equipo 'Pardinyes F.C.' en el partido 2 - 5 The Romantics Alineación oficial del equipo 'The Romantics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pardinyes F.C. Alineación oficial del equipo 'Pardinyes F.C.' en el partido 1 - 3 The Romantics Alineación oficial del equipo 'The Romantics' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pardinyes F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Henry Monstad va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ernest Krzeszewski, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Henry Monstad trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Henry Monstad va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Jarno Ruokonen va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Henry Monstad no oblidarà el que li va passar durant el minut 68. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jacques Trochon de Pardinyes es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 43 de partit, quan un jugador de Pardinyes, en Micha Comps, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

The Romantics

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Mantics va ser finalitzada des de l'esquerra per Witold Ciura al minut 4. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Mantics va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 40, quan Nicolas Boissonnet, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): En Witold Ciura va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ion Mihuţ de Mantics l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 44 de partit.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 78 minuts quan Leopoldo Jacinto Cascabuey va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 5 per a Mantics.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Walery Ciechoński de Mantics, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Nicolas Boissonnet de Mantics va abandonar el terreny de joc després de 63 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Antonio Rivolta va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Ignacio Lavardin es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jean-Marie Bonnal.