Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Democracia Corinthiana (487143) - Joshua Squad 2 (994172) » 482016267: T43/R3

Copa 482016267 Información oficial sobre el partido 482016267 en Hattrick

30.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 3

Honved SD Alineación oficial del equipo 'Honved SD' en el partido 5 - 3 Atletico Canti Alineación oficial del equipo 'Atletico Canti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Honved SD Alineación oficial del equipo 'Honved SD' en el partido 2 - 2 Atletico Canti Alineación oficial del equipo 'Atletico Canti' en el partido
Tiene bastante suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,7 % 33,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Honved SD

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, Jesús Francisco Balodis Matesanz va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jesús Francisco Balodis Matesanz va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 79.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Honved contenien la respiració mentre en Quim Llonch s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): Passats 92 minuts, Lluís Miquel Carrer, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Honved es posava per davant!
  • 185 Minuto 104 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sansón Verdeja, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Rafael Urries va estar a punt de marcar al minut 21 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Honved va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Emilio Martínez Naranjo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Félix Sáenz de Honved amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lluís Miquel Carrer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Quim Llonch va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Honved estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Atletico Canti

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador de Atletico Joan Font va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 5 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atletico van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Joan Àngel Juan va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 164 Minuto 87 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 87 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Atletico. Lubomír Ferda el va llançar amb força i precisió. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, el Atletico va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Serafín Besonias s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 262 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Al minut 98 Arnot Artzubi va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Salva Sáenz de Baranda va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joan Àngel Juan de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Serafín Besonias de Atletico es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Sigge Risell de Atletico va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.