Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo de Tubici (1339393) - LIETOR CF. (1435557) » 482015859: T43/R3

Copa 482015859 Información oficial sobre el partido 482015859 en Hattrick

30.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 3

Dinamo de Tubici Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Tubici' en el partido 1 - 2 LIETOR CF. Alineación oficial del equipo 'LIETOR CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dinamo de Tubici Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Tubici' en el partido 0 - 5 LIETOR CF. Alineación oficial del equipo 'LIETOR CF.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Tubici

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors del Dinamo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 38, deixant Czesław Labuda en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Dinamo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 20, però el xut de Raúl Pérez de Ayala des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 235 Minuto 61 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Czesław Labuda va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Alessandro Maria Azzarini de Dinamo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Pérez de Ayala de Dinamo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

LIETOR CF.

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Silvio Barrio donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 83, quan Javier Ortega va posar els visitants LIETOR per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Silvio Barrio, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 19 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Silvio Barrio va estar a punt de posar per davant a LIETOR amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Miguel Salinas va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): LIETOR va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miguel Salinas va desviar el xut final de Javier Ortega després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, un refús desafortunat de Miguel Salinas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Carlos Laso no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Rodríguez de LIETOR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Pedro Alventosa va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mateu Rull.