Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KGB 79 (1332770) - Jose Heredia (315518) » 482015729: T43/R3

Copa 482015729 Información oficial sobre el partido 482015729 en Hattrick

30.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 3

Quitarme la diana de la cara POR FAVOR! Alineación oficial del equipo 'Quitarme la diana de la cara POR FAVOR!' en el partido 5 - 2 Atalantados F.C. Alineación oficial del equipo 'Atalantados F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quitarme la diana de la cara POR FAVOR! Alineación oficial del equipo 'Quitarme la diana de la cara POR FAVOR!' en el partido 0 - 1 Atalantados F.C. Alineación oficial del equipo 'Atalantados F.C.' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quitarme la diana de la cara POR FAVOR!

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Acacio Sobriño va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): ADRI van sortir al contraatac al minut 43, però Cristian Medina Graña va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de ADRI, Carlos Zaldos, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Rafael Alemán de ADRI, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Niels í Toftalíð en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): Acacio Sobriño de ADRI va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Niels í Toftalíð s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 4 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de ADRI Jonathan Halcón no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Niels í Toftalíð es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 2.

Atalantados F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Matutes va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 34. Ignacio López de Castro va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, un refús desafortunat de Santiago Cervello, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sansón Arbián no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Matutes Ignacio López de Castro quasi marca al minut 74 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Levente Szabó l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Alio Chesa va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Javier Bassat, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 93 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ilpo Kahakorpi de Matutes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Alio Chesa de Matutes va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Luis Mari Olivos anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Matutes.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Javier Bassat, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Santiago Cervello va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Matutes i 4 - 2 al marcador.