Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yeclano C.F. (1577917) - A.D. BARMONE (1588241) » 481854759: T43/R2

Copa 481854759 Información oficial sobre el partido 481854759 en Hattrick

23.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

Forever Michael Alineación oficial del equipo 'Forever Michael' en el partido 6 - 7 tendreteam Alineación oficial del equipo 'tendreteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Forever Michael Alineación oficial del equipo 'Forever Michael' en el partido 2 - 2 tendreteam Alineación oficial del equipo 'tendreteam' en el partido
Tiene mucha potra 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,1 % 37,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forever Michael

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Eliyahu Avny va marcar al minut 6 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador Sakke Nummela de Forever, després de 26 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): El Forever no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Hans Jansson es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 4.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Forever van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tomás Agustín Maslo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Forever va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ellák Varga va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Aatami Sipponen del Forever ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 107 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Forever va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ellák Varga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eliyahu Avny de Forever amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): Forever va fer una substitució al minut 58. Harles Vázquez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Tomás Agustín Maslo.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Sakke Nummela de Forever va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antonio Udias va prendre el seu rol al minut 85.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Forever, Viktor Fiehn, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Forever, Eliyahu Avny, col·locà la pilota just a les mans d'en Julien Chantreau. El marcador: 5 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Tomás Agustín Maslo de Forever, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Julien Chantreau en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Antonio Udias va xutar fora per a Forever, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Forever Aatami Sipponen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Julien Chantreau. El marcador continuava 6 - 6.

tendreteam

Goles Goles

  • 135 Minuto 17 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Oscar Cucina de tendreteam va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 1.
  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Daniel Pniak sempre és una garantia. Al minut 28, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Joffry Goetghebeur marcar el 2 - 2 per al tendreteam.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): Amb 52 minuts jugats, Harald Kühbauer de tendreteam va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Manus Duprez va aprofitar un error defensiu al minut 59, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a tendreteam.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 99, quan en Chociesław Konoń va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 106 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manus Duprez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 108 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Oscar Cucina ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iker Estelrich.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de tendreteam Eduardo Asuaga va intentar enganyar Giancarlo Ciavatta amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Chociesław Konoń va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Oscar Cucina anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a tendreteam.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Julien Chantreau de tendreteam anava molt fort i col·locat però Giancarlo Ciavatta no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 6.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de tendreteam Fredy Haepers no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Giancarlo Ciavatta es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.