Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eueti (1415265) - Farfan c.f. (994936) » 481854725: T43/R2

Copa 481854725 Información oficial sobre el partido 481854725 en Hattrick

23.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

Eueti Alineación oficial del equipo 'Eueti' en el partido 1 - 2 C.D. ALMOGAVAR Alineación oficial del equipo 'C.D. ALMOGAVAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Eueti Alineación oficial del equipo 'Eueti' en el partido 2 - 3 C.D. ALMOGAVAR Alineación oficial del equipo 'C.D. ALMOGAVAR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,5 % 37,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eueti

Goles Goles

  • 101 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Cristoforo Quondam es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Edgard Van In va estar a punt de marcar al minut 47 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Cristoforo Quondam va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28 de partit, el jugador Alexandre Ségouin de Eueti es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

C.D. ALMOGAVAR

Goles Goles

  • 170 Minuto 29 (Gol de falta): ALMOGAVAR va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Eliseu Melo Souza.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): El ALMOGAVAR era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sylvain Leclercq va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del ALMOGAVAR van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Arnar Petersen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Armindo Sória al minut 78, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrian Bieryt.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): En Adrian Bieryt ocupà el lloc d'en Rehan Ibn-Amal al 14 minuts, dos minuts després que el jugador de ALMOGAVAR quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.