Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Moaña (487568) - Kastro Leftis (488573) » 481854137: T43/R2

Copa 481854137 Información oficial sobre el partido 481854137 en Hattrick

23.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

sporting 10 Alineación oficial del equipo 'sporting 10' en el partido 3 - 1 Real Sporting Magalofes S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Sporting Magalofes S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sporting 10 Alineación oficial del equipo 'sporting 10' en el partido 2 - 0 Real Sporting Magalofes S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Sporting Magalofes S.A.D' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sporting 10

Goles Goles

  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): sporting va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 77 Jeremy Schiwek va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 120 Minuto 98 (Gol de falta): Gonzalo Urbina Arce va donar a sporting un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 115 Minuto 102 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 102 minuts de joc, Raúl Allue Buiza, corrent com un esperitat, superà primer Robert Holub per velocitat, i després el porter posant el 3 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raúl Allue Buiza va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Rafael Calveras va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Simón Abeeta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Villafuentes de sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio González de sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Javier Menéndez, en lloc de córrer, relliscava.
  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Gonzalo Urbina Arce probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Real Sporting Magalofes S.A.D

Goles Goles

  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Gian Luigi Cravarezza va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Magalofes i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Magalofes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Leonid Kosovskiy, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Magalofes van sortir al contraatac al minut 52, però Mihail Osmanović va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Alejandro Aceña López va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Gian Luigi Cravarezza de Magalofes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Robert Holub.