Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MONTOR C.F (485504) - Deportivo Fene (801807) » 481853970: T43/R2

Copa 481853970 Información oficial sobre el partido 481853970 en Hattrick

23.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

F.C SUCCESS Alineación oficial del equipo 'F.C SUCCESS' en el partido 3 - 4 WindWolfs Alineación oficial del equipo 'WindWolfs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C SUCCESS Alineación oficial del equipo 'F.C SUCCESS' en el partido 1 - 1 WindWolfs Alineación oficial del equipo 'WindWolfs' en el partido
Tiene suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,8 % 47,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C SUCCESS

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Vincenzo Stampacchia va treure un córner llarg cap al segon pal que en Paulo Artur Pinheiro, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Michal Bystroň, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 108 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de SUCCESS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Paulo Artur Pinheiro va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Cavaller de SUCCESS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 99, Medvaišas Stražiūnas de SUCCESS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Vincenzo Stampacchia de SUCCESS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fernando Robles Colón en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Medvaišas Stražiūnas de SUCCESS va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Dominik Rymsza va xutar fora per a SUCCESS, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Pedro Nieto anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a SUCCESS.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Fille Raes, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fernando Robles Colón va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de SUCCESS i 3 - 4 al marcador.

WindWolfs

Goles Goles

  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): WindWolfs van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 77, quan Ramón Cortiguera va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Timo Sten va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ioan Brezeanu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Lajos Novák de WindWolfs va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Marius Prisăcariu va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): En Timo Sten no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Javier Sánchez Rubio encara el va fer més i el marcador va situar-se 2 - 2 per a WindWolfs.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Dinis Furtado Silva va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): A en Ioan Brezeanu de WindWolfs li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Javier Sánchez Rubio posant el 2 - 4 a l'electrònic.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de WindWolfs, Marius Prisăcariu, col·locà la pilota just a les mans d'en Javier Sánchez Rubio. El marcador: 3 - 4.