Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pautxi (1436603) - Sanfrechoso FC (31072) » 481853620: T43/R2

Copa 481853620 Información oficial sobre el partido 481853620 en Hattrick

23.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

F.C. La Mamba Negra Alineación oficial del equipo 'F.C. La Mamba Negra' en el partido 1 - 2 F.C. Pirados Alineación oficial del equipo 'F.C. Pirados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. La Mamba Negra Alineación oficial del equipo 'F.C. La Mamba Negra' en el partido 2 - 1 F.C. Pirados Alineación oficial del equipo 'F.C. Pirados' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,9 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. La Mamba Negra

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lain Andonaegi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Mamba es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Dariusz Łupicki una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 25, però una magnífica aturada de Éric Haumont va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 224 Minuto 97 (Ocasión de penalti): En Pablo Ríos Mendez va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 97, però el porter visitant Éric Haumont el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 111 (Ocasión por el centro): En Dainis Kļaviņš del Mamba ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dainis Kļaviņš de Mamba va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Filemón Cividás es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

F.C. Pirados

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): El contraatac de Pirados va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Florian Gomes va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 171 Minuto 116 (Gol por el centro): Amb 116 minuts jugats, Alban Choisnet de Pirados va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pirados va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Cedric Wienen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Cedric Wienen va marcar al minut 89 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 98 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pirados van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Charly Krieger va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Cedric Wienen de Pirados va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Era el minut 87 quan després d'una dura entrada, el jugador Éric Haumont de Pirados s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Daniel Pinto Gomes, en lloc de córrer, relliscava.