Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Espartanos Bierzo (799157) - Les Clotes (795572) » 481852171: T43/R2

Copa 481852171 Información oficial sobre el partido 481852171 en Hattrick

23.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

Goxo Goxo Alineación oficial del equipo 'Goxo Goxo' en el partido 4 - 1 Les Clotes Alineación oficial del equipo 'Les Clotes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Goxo Goxo Alineación oficial del equipo 'Goxo Goxo' en el partido 2 - 0 Les Clotes Alineación oficial del equipo 'Les Clotes' en el partido
Tiene suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Goxo Goxo

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rafael Delcarte ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Goxo es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Antonio García de Quesada va donar a Goxo un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Antonio García de Quesada sempre és una garantia. Al minut 49, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Rafael Delcarte marcar el 3 - 1 per al Goxo.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Desiderio Lores va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Oswaldo Orte va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Desiderio Lores de Goxo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Caetano Madalena al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Francesc Jubany va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Les Clotes

Goles Goles

  • 136 Minuto 22 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Alberto Puche Arribas va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Patrik Grant se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 1 al minut 22 per a Clotes.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Clotes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Patrik Grant va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Maciej Sworek quasi redueix la diferència al marcador al minut 78, però una gran estirada d'en Raúl Diáguez va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maciej Sworek de Clotes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.