Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Lloques (794291) - DanteLeoVega (800297) » 481851983: T43/R2

Copa 481851983 Información oficial sobre el partido 481851983 en Hattrick

23.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

C.F. Lloques Alineación oficial del equipo 'C.F. Lloques' en el partido 7 - 4 Monegros Desert FC Alineación oficial del equipo 'Monegros Desert FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.F. Lloques Alineación oficial del equipo 'C.F. Lloques' en el partido 3 - 1 Monegros Desert FC Alineación oficial del equipo 'Monegros Desert FC' en el partido
Tiene mucha potra 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Lloques

Goles Goles

  • 104 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Akli Mazwak va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 4.
  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Tomasz Dziemba trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Akli Mazwak, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a Lloques.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Darien Requesens s'emportà una gran ovació del públic local al minut 87, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.
  • 124 Minuto 104 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 104 que va permetre a l'equip local marcar el 5 - 4. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Akli Mazwak llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 106 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tomasz Dziemba es va introduir dins la defensa central al minut 106, i va aconseguir el 6 - 4 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 107 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Lloques pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nicolas Libessart va posar el 7 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després de 16 minuts, Tomasz Dziemba va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Markus Mayer no s'ho podia creure.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Andoni Recarte va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en José Ángel Astray rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 200 Minuto 73 (Ocasión de falta): Akli Mazwak va xutar una falta al minut 73 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 86 minuts, en José Ángel Astray no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Monegros Desert FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador de MDF FC Salvador Culell va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 8 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mátyás Nyíri de MDF FC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 17 de partit.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de MDF FC van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Mátyás Nyíri.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MDF FC augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lars Ivarsson es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de MDF FC a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ernesto Soutiño va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de MDF FC, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Salvador Culell va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): MDF FC quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Aleksa Živanović va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 253 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Salvador Culell quasi redueix la diferència al marcador al minut 110, però una gran estirada d'en Martín Rízquez va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 108, Alejandro Vivancos de MDF FC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Lars Ivarsson ocupà el lloc d'en Romain Maraval al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de MDF FC quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.