Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Channo FC (1593374) - Proserpinos (439948) » 481851840: T43/R2

Copa 481851840 Información oficial sobre el partido 481851840 en Hattrick

23.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

Johnny Cash F.C. Alineación oficial del equipo 'Johnny Cash F.C.' en el partido 1 - 2 El Nota se lo toma con calma Alineación oficial del equipo 'El Nota se lo toma con calma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Johnny Cash F.C. Alineación oficial del equipo 'Johnny Cash F.C.' en el partido 0 - 1 El Nota se lo toma con calma Alineación oficial del equipo 'El Nota se lo toma con calma' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Johnny Cash F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Johnny una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ulf Holmen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): El Johnny va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Manuel Soldevilla la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Johnny, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Acácio da Costa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 89 minuts, el Johnny va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Eduardo Yacumal va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

El Nota se lo toma con calma

Goles Goles

  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): Amb 77 minuts jugats, Björn Eikelenboom de calma va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 97 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Artzain Gallaga va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Bastian Fila va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Ramon Àngel Ribalta va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 93, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Beturián Aguiar de Luque va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Artzain Gallaga, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.