Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castilla United FC (1336220) - shinga (1437278) » 481850402: T43/R2

Copa 481850402 Información oficial sobre el partido 481850402 en Hattrick

23.04.2014 12:15:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

Mierucos Alineación oficial del equipo 'Mierucos' en el partido 0 - 3 Acebedo F.C. Alineación oficial del equipo 'Acebedo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mierucos Alineación oficial del equipo 'Mierucos' en el partido 0 - 3 Acebedo F.C. Alineación oficial del equipo 'Acebedo F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mierucos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mierucos, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Antonio Pulido va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Mierucos va fer una substitució al minut 33. Christopher Debouny va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Thomas Thorstensson.
  • 090 Minuto 63 (Tirita): Era el minut 63 quan després d'una dura entrada, el jugador Florian Sapielak de Mierucos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Acebedo F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 21 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Carlos Cosca de Acebedo va fer un bon esprint per escapar-se de Luitbald Holland i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ignacio Murciano va augmentar l'avantatge de Acebedo a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 71 de partit va donar a Acebedo l'avantatge per 0 - 3. Joudi Meddahi en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Florian Sapielak, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Stan Dean no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Luigi Franco Tuzzato al minut 30, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joudi Meddahi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ingemar Windbrechtinger es va quedar sol davant del porter, al minut 50. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després de 54 minuts, Ignacio Murciano va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Florian Sapielak va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Per Ulfstedt va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 50 (Lesión leve): Carlos Cosca de Acebedo va abandonar el terreny de joc després de 50 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Per Ulfstedt va entrar en el seu lloc.