Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD el tanquito (800705) - Somport (308120) » 481850300: T43/R2

Copa 481850300 Información oficial sobre el partido 481850300 en Hattrick

23.04.2014 12:15:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

Cucalon Alineación oficial del equipo 'Cucalon' en el partido 2 - 1 atletico paketes Alineación oficial del equipo 'atletico paketes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cucalon Alineación oficial del equipo 'Cucalon' en el partido 2 - 0 atletico paketes Alineación oficial del equipo 'atletico paketes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cucalon

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Cucalon va posar-se per davant 1 - 0 al minut 7, quan Kostadin Stoychev va llançar una pena màxima perfectament.
  • 121 Minuto 100 (Gol por el centro): Al minut 100 els aficionats van embogir quan en Juan Férez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Cucalon.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Samuel Márquez Ulloa al minut 22 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tom Ooms va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Juan Férez del Cucalon ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 94 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en César Iborra haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Cucalon al minut 94.
  • 222 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 97 per blocar una centrada d'en Zalakain Arteamalats va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cucalon.
  • 207 Minuto 101 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Nicola Saba va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Manuel Amatriain de Cucalon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Passats 34 minuts de joc, en Víctor castelló de Cucalon va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Diego Minniti no era cap impediment.
  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Kostadin Stoychev va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

atletico paketes

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 32 minuts Tamás Horváth va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de atletico va anar a parar a la dreta de l'atac on en Hilmar Engstler-Weißenbach, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Després de 31 minuts jugats, Domingos Bettencourt es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Luis Escorón.