Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TIBERIOS F.C (994428) - Rincón Athletic (1435348) » 481850275: T43/R2

Copa 481850275 Información oficial sobre el partido 481850275 en Hattrick

23.04.2014 12:15:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

TIBERIOS F.C Alineación oficial del equipo 'TIBERIOS F.C' en el partido 2 - 1 Likoretas de Zabalgana Alineación oficial del equipo 'Likoretas de Zabalgana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TIBERIOS F.C Alineación oficial del equipo 'TIBERIOS F.C' en el partido 2 - 1 Likoretas de Zabalgana Alineación oficial del equipo 'Likoretas de Zabalgana' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,8 % 3,8 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TIBERIOS F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els seguidors del TIBERIOS contenien la respiració mentre en David Sánchez-Girón s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): El jugador Enrique Aleiza de TIBERIOS es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): TIBERIOS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gustavo Alejandro Bolaño en un 1 contra 1 amb el porter Toni Ñora, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Enrique Aleiza de TIBERIOS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de TIBERIOS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Likoretas de Zabalgana

Goles Goles

  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, Fredrik Örnerberg va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Likoretas en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Likoretas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Gustavo Egüés es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Priego de Likoretas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Martínez Tejada de Likoretas es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Sergio Gómez de Lamadrid de Likoretas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Biel Vilajuan va prendre el seu rol al minut 16.
  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Likoretas puguin veure en Lorenzo Martínez jugant de nou; ja que al minut 78 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ignacio Mongascón el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Carlos Martínez Tejada, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.