Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tintín FC (1431336) - FC Alienigenas (797152) » 481849769: T43/R2

Copa 481849769 Información oficial sobre el partido 481849769 en Hattrick

23.04.2014 12:15:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

Real Poldiñas Alineación oficial del equipo 'Real Poldiñas' en el partido 0 - 5 Real Paracuellos F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Paracuellos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Poldiñas Alineación oficial del equipo 'Real Poldiñas' en el partido 0 - 3 Real Paracuellos F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Paracuellos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Poldiñas

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Casian Motronea de R.Poldiñas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Inocentas Chaikinas de R.Poldiñas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): R.Poldiñas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Airam Sánchez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alvaro Quinto al camp.

Real Paracuellos F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sergio Ysern Torres es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Lionel Inniger va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 23, i va fer pujar el 0 - 2 per a Paracuellos.
  • 184 Minuto 47 (Gol de penalti): Al minut 47 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Antti Huhmarniemi va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 51 minuts, el tirador de faltes del Paracuellos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sergio Ysern Torres, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Ayoze Núñez va augmentar l'avantatge de Paracuellos a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Florin Dan Blaga que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ayoze Núñez al minut 21, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juan Carlos Ostos es va quedar sol davant del porter, al minut 67. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 205 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Casimiro Brigas era fer passades de llarga distància. Al minut 73 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Ignacio Meneses però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Ignacio Meneses va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antti Huhmarniemi de Paracuellos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.