Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mandrineta (1432155) - xalocar (1338376) » 481849693: T43/R2

Copa 481849693 Información oficial sobre el partido 481849693 en Hattrick

23.04.2014 12:15:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

Caribe Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Caribe Club de Futbol' en el partido 4 - 2 xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Caribe Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Caribe Club de Futbol' en el partido 1 - 2 xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido
Tiene bastante suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,8 % 3,3 % 78,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caribe Club de Futbol

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Per Ekblom de Caribe va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 81, Bryan Nieuwenhuizen de Caribe empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): Al minut 94 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Domenico Birindelli ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Caribe es posava per davant 3 a 2.
  • 118 Minuto 102 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 102, el Caribe va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Vilpas Laasala, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Caribe, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Bryan Nieuwenhuizen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Gabriel Lambrecht de Caribe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

xalocar

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Joan Sanfélix va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Miguel Eliot, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pasquale Miccichè va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aridane Parada que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jesús Hierro va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Miguel Eliot.