Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alexinhoteam (312153) - SWORDERS 90 (1596408) » 481849567: T43/R2

Copa 481849567 Información oficial sobre el partido 481849567 en Hattrick

23.04.2014 12:15:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

Real Aluche Alineación oficial del equipo 'Real Aluche' en el partido 6 - 7 Sporting de Güezón Alineación oficial del equipo 'Sporting de Güezón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Aluche Alineación oficial del equipo 'Real Aluche' en el partido 2 - 4 Sporting de Güezón Alineación oficial del equipo 'Sporting de Güezón' en el partido
Tiene mucha potra 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,3 % 76,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Aluche

Goles Goles

  • 120 Minuto 29 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 29, indicava inequívocament que en Marzio Grisi va saber trobar la xarxa rival. Aluche desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Aluche va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 39 Marzio Grisi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 103 (Gol por la derecha): El jugador Ron Mor-Yossef de Aluche, després de 103 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 82 per blocar una centrada d'en Laurits Hauge va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Aluche.
  • 223 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Al minut 99 es va veure una gran oportunitat per a Aluche per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ron Mor-Yossef, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): Marzio Grisi no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Dan-Nicolae Epure no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Pier Federico Pescina de Aluche va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Valentin Henry de Aluche és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Laurits Hauge anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Aluche.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Aluche, Matteo Musci, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Costin-Florian Moştenescu xutant per a Aluche va fer anar la pilota just on la volia, però Javier Cascall, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Dan-Nicolae Epure de Aluche anava molt fort i col·locat però Javier Cascall no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 6.

Sporting de Güezón

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 33. L'anotador per Sporting va ser Adaílton Uaupês, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 64, quan Adaílton Uaupês va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 162 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Mario Günes, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 110.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Andoto Bollar, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Adaílton Uaupês va marcar al minut 69 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): François Rigobert va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 75, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pier Federico Pescina va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Sporting va fer una substitució al minut 35. Ronnie Boelt va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Javier Cascall.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Sporting Joaquín Cisneros no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pier Federico Pescina es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): François Rigobert, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pier Federico Pescina va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Sporting i 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Johannes Halskov de Sporting, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pier Federico Pescina en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Andoto Bollar va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Sporting Adaílton Uaupês va intentar enganyar Pier Federico Pescina amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 6.
  • 055 Minuto 137 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Marcial Zavala Valdés de Sporting va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 6 - 7.