Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

orion23 (1598800) - Astur Verdes (439262) » 481849429: T43/R2

Copa 481849429 Información oficial sobre el partido 481849429 en Hattrick

23.04.2014 12:15:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

The Avengers New Team Alineación oficial del equipo 'The Avengers New Team' en el partido 2 - 3 Astur Verdes Alineación oficial del equipo 'Astur Verdes ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
The Avengers New Team Alineación oficial del equipo 'The Avengers New Team' en el partido 3 - 3 Astur Verdes Alineación oficial del equipo 'Astur Verdes ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,7 % 33,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Avengers New Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Jorge Fernando Callus s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Verdes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gonzalo Méndez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Avengers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Joan Pau Ramírez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Avengers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pere Solivellas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Avengers va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Eric Altet va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, David Bejarano de Avengers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Astur Verdes

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Passats 25 minuts de partit, Verdes es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Valentín Campi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): En Dinu Iacob donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 62 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 71, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Matouš Lasota es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marcello Giovani que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 53 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 53 de partit, quan un jugador de Verdes, en Matouš Lasota, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.