Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real Barranquilla yur (1372890) - Safornication FC (311147) » 481848388: T43/R2

Copa 481848388 Información oficial sobre el partido 481848388 en Hattrick

23.04.2014 12:15:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 2

FC Santillana Alineación oficial del equipo 'FC Santillana' en el partido 3 - 6 Dinkys team Alineación oficial del equipo 'Dinkys team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Santillana Alineación oficial del equipo 'FC Santillana' en el partido 1 - 5 Dinkys team Alineación oficial del equipo 'Dinkys team' en el partido
Tiene suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Santillana

Goles Goles

  • 105 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Nuno Tiago Ceia rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Juan De Dios Galesi, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pietro Branchi va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Stefano Rosati de Sta va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12, Stefano Rosati gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nikita Gerts va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 234 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Al minut 32 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Bardo Schreibweis, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nuno Tiago Ceia va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Frédéric Madelaine va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Bennie Van Steelandt.
  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39 de partit, el jugador Nuno Tiago Ceia de Sta es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Dinkys team

Goles Goles

  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Ricardo Bonal va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Dinkys en aconseguir el 3 - 1.
  • 154 Minuto 50 (Gol de penalti): Dinkys va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Javier Taroja.
  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Vojtech Halaška que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 96 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 96, quan Gerardo Alvarez va posar els visitants Dinkys per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.
  • 180 Minuto 99 (Gol de falta): Passaven 99 minuts quan en Javier Taroja va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 3 - 5.
  • 118 Minuto 112 (Gol evento especial córner peinado): Dinkys va aconseguir el 3 - 6 gràcies a una jugada assajada de córner en què Gerardo Alvarez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Maties Salvans que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vojtech Halaška ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 113 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Filiberto Serra. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Boštjan Justin de Dinkys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Boštjan Justin de Dinkys es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 71.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Alberto Legobien, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.