Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

regatedores fc (1461436) - Whiskerias f.c. (492575) » 472927272: T43/J4/X

Liga 472927272 Información oficial sobre el partido 472927272 en Hattrick

10.05.2014 14:25:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / X.4041 (182608)

regatedores fc Alineación oficial del equipo 'regatedores fc' en el partido 4 - 2 Whiskerias f.c. Alineación oficial del equipo 'Whiskerias f.c.' en el partido
Guifré Gich (50') 1 - 0
Palomo Adalia (55') 2 - 0
Jaime Romero (63') 3 - 0
3 - 1 Isma Adrover (73')
Eduardo Arambide (83') 4 - 1
4 - 2 Diego Garriador (85')
regatedores fc Alineación oficial del equipo 'regatedores fc' en el partido 4 - 2 Whiskerias f.c. Alineación oficial del equipo 'Whiskerias f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
regatedores fc Alineación oficial del equipo 'regatedores fc' en el partido 3 - 2 Whiskerias f.c. Alineación oficial del equipo 'Whiskerias f.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,5 % 17,9 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

regatedores fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Guifré Gich, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan regatedores va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Palomo Adalia des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Whiskerias. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jaime Romero la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del regatedores es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 63.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): Als 83 minuts, Eduardo Arambide va ampliar l'avantatge de regatedores amb un 4 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Guifré Gich va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Gonzalo Urruchua va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): regatedores va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Clemenzo Barragáns ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Eduardo Arambide de regatedores gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Whiskerias f.c.

Goles Goles

  • 152 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Whiskerias va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Isma Adrover va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors de Whiskerias no defallien en cap moment. Producte d'això, en Diego Garriador va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Diego Garriador va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Diego Langarica va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Crispín Sulleiro va estar a punt de posar per davant a Whiskerias amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Diego Langarica va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Simón Marina de Whiskerias es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eduardo Quintero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 60 de partit, quan un jugador de Whiskerias, en Isma Adrover, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Víctor Pecanins ocupà el lloc d'en Gonzalo Urruchua al 69 minuts, dos minuts després que el jugador de Whiskerias quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 84 (Evento clima: sol, OK técnico): Eduardo Quintero semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.