Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

royal_swan (1437701) - plan marcel.c.f (798601) » 472914044: T43/J1/X

Liga 472914044 Información oficial sobre el partido 472914044 en Hattrick

19.04.2014 14:25:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / X.3805 (182372)

royal_swan Alineación oficial del equipo 'royal_swan' en el partido 4 - 0 plan marcel.c.f Alineación oficial del equipo 'plan marcel.c.f' en el partido
Raúl Vandelvira (31') 1 - 0
Raúl Vandelvira (33') 2 - 0
Ibon Asteasuain (38') 3 - 0
Jordi Manel Codorniu (39') 4 - 0
royal_swan Alineación oficial del equipo 'royal_swan' en el partido 4 - 0 plan marcel.c.f Alineación oficial del equipo 'plan marcel.c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
royal_swan Alineación oficial del equipo 'royal_swan' en el partido 4 - 0 plan marcel.c.f Alineación oficial del equipo 'plan marcel.c.f' en el partido
Tiene un resultado normal 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

royal_swan

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ghiţă Gheată va anar directament als peus de Raúl Vandelvira que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): royal_swan va augmentar la diferència quan Raúl Vandelvira no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): royal_swan va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ibon Asteasuain va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Amb 39 minuts jugats, en Jordi Manel Codorniu va augmentar l'avantatge de royal_swan a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Ángel Manuel Pumariño una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Félix Ramírez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Avelín Pérez Bueno es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Baltasar Cabarrocas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ghiţă Gheată estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Félix Ramírez al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pascual Quintana va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pascual Quintana va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Felipe Berasategui rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

plan marcel.c.f

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Samuel Díez de Segura va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de marcel.c.f que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones