Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valgame Dios C.F (1596645) - San Clemente Unión CF (779825) » 472906646: T43/J14/X

Liga 472906646 Información oficial sobre el partido 472906646 en Hattrick

19.07.2014 14:25:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 14 / X.3672 (182239)

Valgame Dios C.F Alineación oficial del equipo 'Valgame Dios C.F' en el partido 4 - 1 San Clemente Unión CF Alineación oficial del equipo 'San Clemente Unión CF' en el partido
0 - 1 Juan Pablo Zamarromalo (16')
Rafael Gauca (32') 1 - 1
Fernando Bielva (57') 2 - 1
Ricard Dolz (77') 3 - 1
Jesús Mejía (78') 4 - 1
Valgame Dios C.F Alineación oficial del equipo 'Valgame Dios C.F' en el partido 4 - 1 San Clemente Unión CF Alineación oficial del equipo 'San Clemente Unión CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Valgame Dios C.F Alineación oficial del equipo 'Valgame Dios C.F' en el partido 3 - 4 San Clemente Unión CF Alineación oficial del equipo 'San Clemente Unión CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,5 % 43,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valgame Dios C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Valgame una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Rafael Gauca, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 32.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): En Fernando Bielva va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Ricard Dolz va incrementar l'avantatge de Valgame amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Al minut 78 en Jesús Mejía va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Fernando Bielva va estar a punt d'empatar per a Valgame quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Tito Cisneros va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Liborio Sueiro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jorge López Ruiz va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Fernando Bielva de Valgame va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 54 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 54 de partit, quan un jugador de Valgame, en Raúl López Ramos, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Juan Valenciaga Ros, en lloc de córrer, relliscava.

San Clemente Unión CF

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): Quan passaven 16 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Clemente. En Juan Pablo Zamarromalo va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 5 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Enrique Escales, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Hernán Hernández va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Després de 72 minuts jugats, Ignacio Ortega es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Marcos Tapia.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Hernán Hernández, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.