Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torcal F.C (1416876) - Pastenaga C.F. (801425) » 472905091: T43/J3/X

Liga 472905091 Información oficial sobre el partido 472905091 en Hattrick

03.05.2014 14:25:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / X.3645 (182212)

Torcal F.C Alineación oficial del equipo 'Torcal F.C' en el partido 3 - 2 Pastenaga C.F. Alineación oficial del equipo 'Pastenaga C.F.' en el partido
0 - 1 Joan Perret (22')
0 - 2 Luis San Gil Ollo (58')
Manuel Peña (61') 1 - 2
Eduardo Bécares (64') 2 - 2
Abel Simón Abril (65') 3 - 2
Torcal F.C Alineación oficial del equipo 'Torcal F.C' en el partido 3 - 2 Pastenaga C.F. Alineación oficial del equipo 'Pastenaga C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Torcal F.C Alineación oficial del equipo 'Torcal F.C' en el partido 3 - 1 Pastenaga C.F. Alineación oficial del equipo 'Pastenaga C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torcal F.C

Goles Goles

  • 102 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Torcal va reduir el marcador al minut 61 a 1 - 2 quan Manuel Peña va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Eduardo Bécares s'emportà una gran ovació del públic local al minut 64, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): En Laurgain Lakuntza entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Torcal, un peu providencial d'en Abel Simón Abril va situar el 3-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Torcal va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Peña, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Rafael Guirado quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Laurgain Lakuntza va estar a punt d'empatar per a Torcal quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Travis Winter va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Guirado va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 47, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Pastenaga C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Passats 22 minuts de partit, Pastenaga es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Joan Perret es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 58 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pastenaga. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Luis San Gil Ollo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Pastenaga va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jorge Banyuls va desviar el xut final de Luis San Gil Ollo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): David Madrona va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pastenaga van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en David Fraguell va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Laurgain Lakuntza no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jerónimo Beltrán estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Pastenaga puguin veure en Euloxio Capela jugant de nou; ja que al minut 71 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Leandro Xoubanova el va substituir sense tenir temps d'escalfar.