Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madre de Viguri F.C (441124) - elcho***delabernarda (492928) » 472905085: T43/J2/X

Liga 472905085 Información oficial sobre el partido 472905085 en Hattrick

26.04.2014 14:25:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / X.3645 (182212)

Madre de Viguri F.C Alineación oficial del equipo 'Madre de Viguri F.C' en el partido 2 - 1 elcho***delabernarda Alineación oficial del equipo 'elcho***delabernarda' en el partido
Jorge Esaís (13') 1 - 0
1 - 1 Ricardo Indacoechea (26')
Ángel Miguel Umanes (57') 2 - 1
Madre de Viguri F.C Alineación oficial del equipo 'Madre de Viguri F.C' en el partido 2 - 1 elcho***delabernarda Alineación oficial del equipo 'elcho***delabernarda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Madre de Viguri F.C Alineación oficial del equipo 'Madre de Viguri F.C' en el partido 4 - 4 elcho***delabernarda Alineación oficial del equipo 'elcho***delabernarda' en el partido
Tiene mala suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madre de Viguri F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 13 minuts quan Jorge Esaís va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Viguri.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Viguri, atacant per l'esquerra al minut 57, va aprofitar el magnífic llançament de Ángel Miguel Umanes per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alejandro Imbullusqueta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gonzalo Llompart estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Guillermo Pascual Muro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Modesto Campra va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ramon Pastor va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): En Patricio Egurrola ocupà el lloc d'en Manuel La Losa al 10 minuts, dos minuts després que el jugador de Viguri quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Viguri puguin veure en Guillermo Pascual Muro jugant de nou; ja que al minut 81 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Lolo Azabache el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

elcho***delabernarda

Goles Goles

  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ricardo Indacoechea per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pep Monrabal ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Ricardo Indacoechea va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 52, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Joaquín Villabedón va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, David Brown de elcho***delabernard va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.