Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bloudousts (1457928) - SAMSUNG C.F. (1436291) » 472903451: T43/J13/X

Liga 472903451 Información oficial sobre el partido 472903451 en Hattrick

12.07.2014 14:25:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / X.3615 (182182)

Bloudousts Alineación oficial del equipo 'Bloudousts' en el partido 3 - 4 SAMSUNG C.F. Alineación oficial del equipo 'SAMSUNG C.F.' en el partido
Marc Cadellans (15') 1 - 0
1 - 1 Paco Encina (65')
1 - 2 David Quiroga (78')
邓 (Deng) 德超 (Dechao) (80') 2 - 2
Marc Cadellans (84') 3 - 2
3 - 3 Paco Encina (85')
3 - 4 David Castellano (88')
Bloudousts Alineación oficial del equipo 'Bloudousts' en el partido 3 - 4 SAMSUNG C.F. Alineación oficial del equipo 'SAMSUNG C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Bloudousts Alineación oficial del equipo 'Bloudousts' en el partido 2 - 5 SAMSUNG C.F. Alineación oficial del equipo 'SAMSUNG C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bloudousts

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bloudousts contenien la respiració mentre en Marc Cadellans s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, el Bloudousts va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en 邓 (Deng) 德超 (Dechao), completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Bogdan Gâţă va anar directament als peus de Marc Cadellans que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 8 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Alberto Doria de Bloudousts no va ser gol per ben poc.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Gergori Atxaguren, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Santi Cumplido! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Bogdan Gâţă va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gergori Atxaguren de Bloudousts va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gabriel Bassagaña de Bloudousts es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gabriel Bassagaña es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

SAMSUNG C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Paco Encina per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En David Quiroga va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Paco Encina, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de SAMSUNG va ser finalitzada des de l'esquerra per David Castellano al minut 88. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): 邓 (Deng) 德超 (Dechao) es va comportar com un juvenil al minut 17 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Honorato Valenzuela Porras va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El SAMSUNG creava perill des de la dreta al minut 57, però en Miguel Ángel Garaicorta, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a David Castellano desviant la pilota a servei de cantonada.