Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GELSA F.C (1602118) - Barcela C.F. (119821) » 472901362: T43/J8/X

Liga 472901362 Información oficial sobre el partido 472901362 en Hattrick

07.06.2014 14:25:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / X.3578 (182145)

GELSA F.C Alineación oficial del equipo 'GELSA F.C' en el partido 0 - 4 Barcela C.F. Alineación oficial del equipo 'Barcela C.F.' en el partido
0 - 1 Juan Enrique Pellón (19')
0 - 2 Cristian Guizaburoaga (42')
0 - 3 Cristian Guizaburoaga (44')
0 - 4 Juan Enrique Pellón (76')
GELSA F.C Alineación oficial del equipo 'GELSA F.C' en el partido 0 - 4 Barcela C.F. Alineación oficial del equipo 'Barcela C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
GELSA F.C Alineación oficial del equipo 'GELSA F.C' en el partido 1 - 3 Barcela C.F. Alineación oficial del equipo 'Barcela C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GELSA F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del GELSA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Chesus Cañellas, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Paco Baena no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wassim Bendahmani de GELSA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Doru Barbă de GELSA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Mario Alberto Del Río de GELSA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): En Mario Alberto Del Río ocupà el lloc d'en Berenguer Bonavia al 13 minuts, dos minuts després que el jugador de GELSA quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Barcela C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Barcela prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Juan Enrique Pellón.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Cristian Guizaburoaga, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Carlos Alzamendi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Barcela, Cristian Guizaburoaga, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Passaven 76 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Juan Enrique Pellón va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Adolfo Pinto va estar a punt de posar per davant a Barcela amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cherardo Rojas Sánchez va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Zoil Arkarti. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Israel Ausina de Barcela va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Ovidiu Roşianu no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Jaime Flos.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Guillermo Fenares va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Orazio Sesto.