Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Foldrent (1434820) - Bye Bye Club (1462724) » 472899996: T43/J2/X

Liga 472899996 Información oficial sobre el partido 472899996 en Hattrick

26.04.2014 14:25:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / X.3554 (182121)

Foldrent Alineación oficial del equipo 'Foldrent' en el partido 2 - 4 Bye Bye Club Alineación oficial del equipo 'Bye Bye Club' en el partido
Abdessami Najim (30') 1 - 0
1 - 1 Fortunato Porcel Muñoz (37')
1 - 2 Quirze Xicart (40')
1 - 3 Elías Ordorica (50')
Jesús Sierra (63') 2 - 3
2 - 4 Eduardo González Tanago (68')
Foldrent Alineación oficial del equipo 'Foldrent' en el partido 2 - 4 Bye Bye Club Alineación oficial del equipo 'Bye Bye Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Foldrent Alineación oficial del equipo 'Foldrent' en el partido 4 - 2 Bye Bye Club Alineación oficial del equipo 'Bye Bye Club' en el partido
Tiene mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,6 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foldrent

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Foldrent, atacant per l'esquerra al minut 30, va aprofitar el magnífic llançament de Abdessami Najim per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): El Foldrent no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Jesús Sierra es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Jorge Juan Campos-Molinas va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 39, i va passar la pilota a Diego Cánovas, però aquest no va encertar a marcar.
  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Samuel Pocha no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Diego Cánovas estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Foldrent va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jorge Juan Campos-Molinas va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Hugo Cutanda va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Foldrent va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 69 que Hugo Cutanda no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Fernando Bardisa de Foldrent va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bye Bye Club

Goles Goles

  • 164 Minuto 37 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 37 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de BBC. Fortunato Porcel Muñoz el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Quirze Xicart, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Elías Ordorica, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Eduardo González Tanago va augmentar l'avantatge de BBC a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Fortunato Porcel Muñoz quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Novoa de BBC es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Al minut 73 de partit, el jugador Quirze Xicart de BBC es va lesionar lleugerament però va poder continuar.