Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Uzzhuaia (440054) - cocajuniors (1459652) » 472889322: T43/J9/X

Liga 472889322 Información oficial sobre el partido 472889322 en Hattrick

14.06.2014 14:25:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / X.3363 (181930)

Uzzhuaia Alineación oficial del equipo 'Uzzhuaia' en el partido 1 - 0 cocajuniors Alineación oficial del equipo 'cocajuniors' en el partido
Joe Nicholson (53') 1 - 0
Uzzhuaia Alineación oficial del equipo 'Uzzhuaia' en el partido 1 - 0 cocajuniors Alineación oficial del equipo 'cocajuniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Uzzhuaia Alineación oficial del equipo 'Uzzhuaia' en el partido 2 - 1 cocajuniors Alineación oficial del equipo 'cocajuniors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uzzhuaia

Goles Goles

  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): En Joe Nicholson va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Uzzhuaia a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Raúl Naranjo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Isaak Bortari es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Òscar Cormand gairebé va marcar per a Uzzhuaia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jorge Raúl Picabea va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Isaak Bortari de Uzzhuaia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, OK potente): Òscar Agràs no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Mauro Sable va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

cocajuniors

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): cocajuniors es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pedro Olmedo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Víctor Peláez al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Joan Ferrís que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.