Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Raquel C.F. (487339) - Maslaz C. F. (118659) » 472887209: T43/J13/X

Liga 472887209 Información oficial sobre el partido 472887209 en Hattrick

12.07.2014 14:25:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / X.3325 (181892)

Real Raquel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Raquel C.F.' en el partido 4 - 2 Maslaz C. F. Alineación oficial del equipo 'Maslaz C. F.' en el partido
王 (Wang) 晓林 (Xiaolin) (23') 1 - 0
1 - 1 Paco Lázaro (26')
1 - 2 Trifón Cerdido (53')
Nicolás Vilaframil (75') 2 - 2
David Villarín (80') 3 - 2
Albino Picazo (86') 4 - 2
Real Raquel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Raquel C.F.' en el partido 4 - 2 Maslaz C. F. Alineación oficial del equipo 'Maslaz C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Real Raquel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Raquel C.F.' en el partido 7 - 0 Maslaz C. F. Alineación oficial del equipo 'Maslaz C. F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Raquel C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Corria el minut 23, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Raquel s'avançava en el marcador després que en 王 (Wang) 晓林 (Xiaolin) xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 109 Minuto 26 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Juan Carlos Tabernero va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Paco Lázaro va aprofitar el regal, anotant el 1 - 1.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Nicolás Vilaframil de Raquel va aconseguir igualar el partit al minut 75, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Raquel van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Villarín va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Albino Picazo de Raquel va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En David Villarín del Raquel ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Xavián Sarriera de Raquel va intentar batre la porteria rival al minut 69 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Víctor Iruña ocupà el lloc d'en 王 (Wang) 晓林 (Xiaolin) al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de Raquel quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Abel Vivero va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Raquel estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Carlos Zuriano va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Maslaz C. F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 53 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Javier Vizmanos el va rematar Trifón Cerdido amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Noé Albuquerque haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Maslaz al minut 9.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Javier Vizmanos, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 38 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Maslaz que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Javier Vizmanos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonzalo Ostolaza de Maslaz es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kai Göderts de Maslaz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.