Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chiquilicuatre (1579336) - Borrachoelultimo (797390) » 472874889: T43/J13/X

Liga 472874889 Información oficial sobre el partido 472874889 en Hattrick

12.07.2014 14:25:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / X.3105 (181672)

chiquilicuatre Alineación oficial del equipo 'chiquilicuatre' en el partido 3 - 2 Borrachoelultimo Alineación oficial del equipo 'Borrachoelultimo' en el partido
0 - 1 Sergio Durán de Quiroga (13')
Ioritz Vuelvetoros (42') 1 - 1
Javier Tornero (58') 2 - 1
2 - 2 José Garzón (77')
Luis Tolosa (83') 3 - 2
chiquilicuatre Alineación oficial del equipo 'chiquilicuatre' en el partido 3 - 2 Borrachoelultimo Alineación oficial del equipo 'Borrachoelultimo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
chiquilicuatre Alineación oficial del equipo 'chiquilicuatre' en el partido 4 - 0 Borrachoelultimo Alineación oficial del equipo 'Borrachoelultimo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chiquilicuatre

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 del partit, el jugador Ioritz Vuelvetoros de chiquilicuatre va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a chiquilicuatre va ser Javier Tornero.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Luis Tolosa de chiquilicuatre aconseguir un gol al minut 83 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): chiquilicuatre van sortir al contraatac al minut 10, però Jorge Carlos Callar va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 25 minuts, en Enrique Martín Benítez no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Javier Tornero va estar a punt d'empatar per a chiquilicuatre quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però José Nieva va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Carlos Callar va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Miguel Ángel Iracheta haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a chiquilicuatre al minut 68.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Manel San German gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Nieva va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jorge Carlos Callar va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Ricard Piqué va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de chiquilicuatre se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Tornero de chiquilicuatre va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Borrachoelultimo

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Sigismundo Ramos arribés a peus de Sergio Durán de Quiroga, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Borrachoelultimo el 0 - 1.
  • 105 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! José Garzón rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Ricardo Arnalich, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 2 a l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Ruescas de Borrachoelultimo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Sigismundo Ramos, jugador de Borrachoelultimo, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 38. Oriol Isern, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.