Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Foquita Team (125288) - Partizan pio pio (796183) » 472874144: T43/J5/X

Liga 472874144 Información oficial sobre el partido 472874144 en Hattrick

17.05.2014 14:25:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 5 / X.3092 (181659)

Foquita Team Alineación oficial del equipo 'Foquita Team' en el partido 1 - 1 Partizan pio pio Alineación oficial del equipo 'Partizan pio pio' en el partido
0 - 1 Marco De Gobbi (28')
Martí Figuera (74') 1 - 1
Foquita Team Alineación oficial del equipo 'Foquita Team' en el partido 1 - 1 Partizan pio pio Alineación oficial del equipo 'Partizan pio pio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Foquita Team Alineación oficial del equipo 'Foquita Team' en el partido 2 - 0 Partizan pio pio Alineación oficial del equipo 'Partizan pio pio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foquita Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 del partit, el jugador Martí Figuera de Foquita va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Foquita, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Martí Figuera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Pedro Camus haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Foquita al minut 29.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Foquita va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Antoni Josep Aiximeno la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Partizan. La jugada d'estratègia del Foquita per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Miguel Illán va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Miguel Illán del Foquita ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Després de 76 minuts jugats, Elorri Tramarria es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pablo Gutiérrez.

Partizan pio pio

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Marco De Gobbi quedar desmarcat i marcar per a Partizan al minut 28. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Iván Padilla, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Edu Almazán, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 83 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Antón Juaneda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José María Quintanal de Partizan es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 42 va fer que Aarón Cadaviz de Partizan hagués d'abandonar el terreny de joc. Fernando Hurtado Amezaga va entrar al terreny de joc per suplir-lo.