Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hijos de Mou... (1459272) - CentralPerk HT* Team (1435193) » 472868709: T43/J8/X

Liga 472868709 Información oficial sobre el partido 472868709 en Hattrick

07.06.2014 14:20:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / X.2995 (171322)

Hijos de Mou... Alineación oficial del equipo 'Hijos de Mou...' en el partido 1 - 2 CentralPerk HT* Team Alineación oficial del equipo 'CentralPerk HT* Team' en el partido
0 - 1 Saúl Roel (11')
Julián Calleja (75') 1 - 1
1 - 2 Florin Bretoiu (84')
Hijos de Mou... Alineación oficial del equipo 'Hijos de Mou...' en el partido 1 - 2 CentralPerk HT* Team Alineación oficial del equipo 'CentralPerk HT* Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hijos de Mou... Alineación oficial del equipo 'Hijos de Mou...' en el partido 1 - 3 CentralPerk HT* Team Alineación oficial del equipo 'CentralPerk HT* Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,3 % 1,6 % 84,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hijos de Mou...

Goles Goles

  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Mou... s'esgargamellaven dempeus per esperonar Julián Calleja que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 75 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Sergi Rebull haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Mou... al minut 12.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Gutemberto Toro va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

CentralPerk HT* Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Saúl Roel va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): CentralPerk va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 84. Florin Bretoiu va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mou.... La jugada d'estratègia del CentralPerk per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Raul Pidatella va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alfonso Uixera al minut 53, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Angel Sheremetov va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eloy Brizuela, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Angel Sheremetov de CentralPerk va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Hélder Rioja, jugador de CentralPerk, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 27. Juan Antonio Castellmir, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Saúl Roel de CentralPerk va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Edu Miura va prendre el seu rol al minut 83.