Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

villarreal de ciudad sevilla (995777) - Deportivo Coruna Erasmus (995516) » 472868375: T43/J9/X

Liga 472868375 Información oficial sobre el partido 472868375 en Hattrick

14.06.2014 14:20:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / X.2989 (171316)

villarreal de ciudad sevilla Alineación oficial del equipo 'villarreal de ciudad sevilla' en el partido 3 - 1 Deportivo Coruna Erasmus Alineación oficial del equipo 'Deportivo Coruna Erasmus' en el partido
0 - 1 Adrián Vega Téllez (15')
Ceferino Manoquián (40') 1 - 1
Miguel Irumberri (68') 2 - 1
Paco Serra (70') 3 - 1
villarreal de ciudad sevilla Alineación oficial del equipo 'villarreal de ciudad sevilla' en el partido 3 - 1 Deportivo Coruna Erasmus Alineación oficial del equipo 'Deportivo Coruna Erasmus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
villarreal de ciudad sevilla Alineación oficial del equipo 'villarreal de ciudad sevilla' en el partido 3 - 0 Deportivo Coruna Erasmus Alineación oficial del equipo 'Deportivo Coruna Erasmus' en el partido
Tiene un resultado normal 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villarreal de ciudad sevilla

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ceferino Manoquián de villarreal va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 120 Minuto 68 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 68, indicava inequívocament que en Miguel Irumberri va saber trobar la xarxa rival. villarreal desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, villarreal va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Paco Serra, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Miguel Irumberri tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 el villarreal va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ceferino Manoquián no va estar gens encertat.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 55 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jorge Arias, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Iván Izaza gairebé va marcar per a villarreal des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Javier Losada Pastor de villarreal es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iván Izaza de villarreal es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): villarreal es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Miguel Irumberri no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Francisco González Priorío al camp.

Deportivo Coruna Erasmus

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Fran Martínez Blas el va rematar Adrián Vega Téllez amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Vega Téllez de Deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fran Martínez Blas.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Celestino Cheda semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.