Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castrillon Coruña FC (1591295) - Athl.Maruri (1337800) » 472866615: T43/J2/X

Liga 472866615 Información oficial sobre el partido 472866615 en Hattrick

26.04.2014 14:20:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / X.2958 (171285)

Castrillon Coruña FC Alineación oficial del equipo 'Castrillon Coruña FC' en el partido 2 - 1 Athl.Maruri Alineación oficial del equipo 'Athl.Maruri' en el partido
Alfredo Civo de Sopranis (15') 1 - 0
Carlos Gustavo Bel (39') 2 - 0
2 - 1 Jordi Puigdomènech (82')
Castrillon Coruña FC Alineación oficial del equipo 'Castrillon Coruña FC' en el partido 2 - 1 Athl.Maruri Alineación oficial del equipo 'Athl.Maruri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Castrillon Coruña FC Alineación oficial del equipo 'Castrillon Coruña FC' en el partido 2 - 3 Athl.Maruri Alineación oficial del equipo 'Athl.Maruri' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,9 % 49,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castrillon Coruña FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): En Félix de la Viña entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Castrillon, un peu providencial d'en Alfredo Civo de Sopranis va situar el 1-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Carlos Gustavo Bel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos Gustavo Bel de Castrillon va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Castrillon van sortir al contraatac al minut 44, però José Ramón Varaona va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Pedro Ebrar gairebé va marcar per a Castrillon des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Carlos Gustavo Bel es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Castrillon a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en José Ramón Varaona va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 234 Minuto 81 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Carlos Gustavo Bel va sortir molt desviat al minut 81.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leopold Albà de Castrillon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Athl.Maruri

Goles Goles

  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 82 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Jordi Puigdomènech.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Edgar Carreres va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Jordi Puigdomènech va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Omar Simon no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Athl.Maruri va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 70 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Athl.Maruri van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Nicanor Arcones va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72 de partit, el jugador Xuacu Guallart de Athl.Maruri es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): El jugador de Athl.Maruri Xuacu Guallart va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alejandro Descall va entrar en el seu lloc.