Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Escuela levante U.D (491269) - MonkeyIsland (796375) » 472864632: T43/J10/X

Liga 472864632 Información oficial sobre el partido 472864632 en Hattrick

21.06.2014 14:20:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / X.2922 (171249)

Escuela levante U.D Alineación oficial del equipo 'Escuela levante U.D' en el partido 2 - 2 MonkeyIsland Alineación oficial del equipo 'MonkeyIsland' en el partido
Alberto Ferrer Mohino (28') 1 - 0
Pedro Ayneto (53') 2 - 0
2 - 1 Gonçal Rabassa (71')
2 - 2 Daniel Herrera (85')
Escuela levante U.D Alineación oficial del equipo 'Escuela levante U.D' en el partido 2 - 2 MonkeyIsland Alineación oficial del equipo 'MonkeyIsland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Escuela levante U.D Alineación oficial del equipo 'Escuela levante U.D' en el partido 0 - 3 MonkeyIsland Alineación oficial del equipo 'MonkeyIsland' en el partido
Tiene suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escuela levante U.D

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Alberto Ferrer Mohino va donar a Escuela un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Escuela va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Pedro Ayneto, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alberto Ferrer Mohino va fer una magnífica centrada, però la rematada de Pedro Arranz va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 220 Minuto 86 (Ocasión de falta): Amb 86 minuts disputats, Iosif Ogrezeanu gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Don Zahren va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gonzalo Goroneta va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jaime Villa.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Pedro Arranz no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

MonkeyIsland

Goles Goles

  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Gonçal Rabassa va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 71 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 164 Minuto 85 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Daniel Herrera marqués l'empat. Al minut 85 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Ancor Aguirre quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Fernando Nogales va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): José Ruilópez quasi aconsegueix empatar per MonkeyIsland al minut 31, però Pepe Romero va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Gonçal Rabassa va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Pepe Romero no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Herrera de MonkeyIsland es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sebas Solans de MonkeyIsland va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Sebas Solans que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.