Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Isla Bonita (1418951) - Los Rojitas (314641) » 472855396: T43/J12/X

Liga 472855396 Información oficial sobre el partido 472855396 en Hattrick

05.07.2014 14:20:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 12 / X.2757 (171084)

FC Isla Bonita Alineación oficial del equipo 'FC Isla Bonita' en el partido 2 - 0 Los Rojitas Alineación oficial del equipo 'Los Rojitas' en el partido
Alejandro Canredondo (13') 1 - 0
Enrique Andrés (61') 2 - 0
FC Isla Bonita Alineación oficial del equipo 'FC Isla Bonita' en el partido 2 - 0 Los Rojitas Alineación oficial del equipo 'Los Rojitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Isla Bonita Alineación oficial del equipo 'FC Isla Bonita' en el partido 3 - 0 Los Rojitas Alineación oficial del equipo 'Los Rojitas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Isla Bonita

Goles Goles

  • 106 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 13 i semblava que Bonita desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Alejandro Canredondo va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 130 Minuto 61 (Gol de falta): El gol de falta de Enrique Andrés sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 61 i ampliar l'avantatge de Bonita a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Baldomero Frera va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Baldomero Frera es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Bonita ho intentava per la dreta per mitjà de Abel Adalid, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 234 Minuto 48 (Ocasión de penalti): Al minut 48 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Enrique Andrés, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Bonita Vicent Millàs quasi marca al minut 62 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ned Swanwick l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Juan Acebal gairebé va marcar per a Bonita des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Era el minut 33 quan després d'una dura entrada, el jugador Alejandro Rodríguez de Bonita s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 55 (Evento clima: sol, OK técnico): Juan Acebal semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Los Rojitas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rojitas, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Gerard Clot va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.