Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parralo's Team (440600) - amor de cristo cornetas (310458) » 472851200: T43/J13/X

Liga 472851200 Información oficial sobre el partido 472851200 en Hattrick

12.07.2014 14:20:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / X.2682 (171009)

Parralo's Team Alineación oficial del equipo 'Parralo's Team' en el partido 6 - 2 amor de cristo cornetas Alineación oficial del equipo 'amor de cristo cornetas' en el partido
0 - 1 Alejandro Alvargonzález (23')
Daniel Casalta (24') 1 - 1
Daniel Casalta (43') 2 - 1
Humberto Xato (61') 3 - 1
Craig Oram (67') 4 - 1
4 - 2 Julio López de Madrid (71')
Alberto Isasti (73') 5 - 2
Melchor Serrano Benítez (75') 6 - 2
Parralo's Team Alineación oficial del equipo 'Parralo's Team' en el partido 6 - 2 amor de cristo cornetas Alineación oficial del equipo 'amor de cristo cornetas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Parralo's Team Alineación oficial del equipo 'Parralo's Team' en el partido 5 - 0 amor de cristo cornetas Alineación oficial del equipo 'amor de cristo cornetas' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parralo's Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Després de 24 minuts de partit, Daniel Casalta igualava per Parralos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cornetas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Daniel Casalta la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Parralos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 43.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Rubén Lacomba la va rematar Humberto Xato amb una magnífica volea que va fer pujar per a Parralos el 3 - 1.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Parralos va augmentar la diferència quan Craig Oram no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan Parralos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alberto Isasti des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Melchor Serrano Benítez de Parralos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cornetas. La jugada d'estratègia del Parralos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rubén Lacomba va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Humberto Xato del Parralos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Guillermo Maure va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Parralos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Biel Torradas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Humberto Xato.
  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Biel Torradas s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Darius Molet de Parralos va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Ramón Zuricaray va entrar en el seu lloc.

amor de cristo cornetas

Goles Goles

  • 108 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 23, en Exidio Abade la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Alejandro Alvargonzález que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, Julio López de Madrid va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per cornetas en aconseguir el 4 - 2.