Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Castellbell (308159) - almensilla city (1434682) » 472837517: T43/J8/X

Liga 472837517 Información oficial sobre el partido 472837517 en Hattrick

07.06.2014 14:20:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / X.2438 (170765)

CF Castellbell Alineación oficial del equipo 'CF Castellbell' en el partido 2 - 3 almensilla city Alineación oficial del equipo 'almensilla city' en el partido
0 - 1 Nicolás Geronella (12')
Rubèn Garrigós (33') 1 - 1
Víctor Galán (54') 2 - 1
2 - 2 Nicolás Geronella (74')
2 - 3 Oriol Rectoret (82')
CF Castellbell Alineación oficial del equipo 'CF Castellbell' en el partido 2 - 3 almensilla city Alineación oficial del equipo 'almensilla city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CF Castellbell Alineación oficial del equipo 'CF Castellbell' en el partido 4 - 2 almensilla city Alineación oficial del equipo 'almensilla city' en el partido
Tiene mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Castellbell

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Després de 33 minuts de partit, Rubèn Garrigós igualava per Castellbell en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 120 Minuto 54 (Gol de falta): Una falta al minut 54 va provocar un lliure directe. Víctor Galán el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81, Ernesto Abadal arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Piñol de Castellbell va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Ernesto Abadal de Castellbell va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 78 va fer que Ermegildo Vera de Castellbell hagués d'abandonar el terreny de joc. Àlex Cornellà va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

almensilla city

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Richi Galiano va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de almensilla, Nicolás Geronella, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 74 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Nicolás Geronella.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Oriol Rectoret va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Castellbell. La jugada d'estratègia del almensilla per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sergi Torrent va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 284 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Alejandro Mauri de almensilla va fallar un penal al minut 31, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Bernabé Corredoiras es va comportar com un juvenil al minut 32 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de almensilla van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alejandro Mauri va sortir desviat a la dreta de la porteria.