Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villanovense C.F. (309844) - Real Kisinef (796571) » 472830885: T43/J2/X

Liga 472830885 Información oficial sobre el partido 472830885 en Hattrick

26.04.2014 14:20:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / X.2320 (170647)

Villanovense C.F. Alineación oficial del equipo 'Villanovense C.F.' en el partido 1 - 0 Real Kisinef Alineación oficial del equipo 'Real Kisinef' en el partido
Antonio Cayas (66') 1 - 0
Villanovense C.F. Alineación oficial del equipo 'Villanovense C.F.' en el partido 1 - 0 Real Kisinef Alineación oficial del equipo 'Real Kisinef' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villanovense C.F. Alineación oficial del equipo 'Villanovense C.F.' en el partido 3 - 0 Real Kisinef Alineación oficial del equipo 'Real Kisinef' en el partido
Tiene mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villanovense C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antonio Cayas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Villanovense va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Horacio Negrete va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gilberto Martel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Villanovense per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Horacio Negrete, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 49 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Elías Pacheco de Villanovense no va ser gol per ben poc.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dimitar Popov va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Cayas de Villanovense es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillermo Garbijo de Villanovense la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Rolando Brandón es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Real Kisinef

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Hugo Guinart va estar a punt de posar per davant a Kisinef amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rolando Brandón va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Limay Berrendero Díaz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87, Terencio Uzal de Kisinef va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): El jugador de Kisinef Rufino Buaes va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Xavier Palop va entrar en el seu lloc.