Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

burtzeña trocal (794442) - SEVILLISTASDEHOSPITALET (308279) » 472828150: T43/J4/X

Liga 472828150 Información oficial sobre el partido 472828150 en Hattrick

10.05.2014 14:20:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / X.2271 (170598)

burtzeña trocal Alineación oficial del equipo 'burtzeña trocal' en el partido 3 - 1 SEVILLISTASDEHOSPITALET Alineación oficial del equipo 'SEVILLISTASDEHOSPITALET' en el partido
Sergio Oliergues (29') 1 - 0
Vicente Poyales (39') 2 - 0
Macià Olivella (47') 3 - 0
3 - 1 Iván Suárez (87')
burtzeña trocal Alineación oficial del equipo 'burtzeña trocal' en el partido 3 - 1 SEVILLISTASDEHOSPITALET Alineación oficial del equipo 'SEVILLISTASDEHOSPITALET' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
burtzeña trocal Alineación oficial del equipo 'burtzeña trocal' en el partido 4 - 0 SEVILLISTASDEHOSPITALET Alineación oficial del equipo 'SEVILLISTASDEHOSPITALET' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

burtzeña trocal

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sergio Oliergues, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de burtzeña van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Vicente Poyales.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): En Vicente Poyales va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Macià Olivella la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Vicente Poyales, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Gerardo Pedrajas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Era el minut 24 quan després d'una dura entrada, el jugador Javier Torres Alonso de burtzeña s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Jaime Espín, que no va rendir al seu nivell habitual.

SEVILLISTASDEHOSPITALET

Goles Goles

  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Iván Suárez va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a HOSP.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del burtzeña. La jugada d'estratègia del HOSP per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ángel Navarrete Rubio va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Imanol Axeritegi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de HOSP van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en David Valda del Amo va sortir desviat a la dreta de la porteria.