Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Makro Galicia (776218) - Vikings Prat (1588829) » 472818450: T43/J1/X

Liga 472818450 Información oficial sobre el partido 472818450 en Hattrick

19.04.2014 14:20:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / X.2098 (170425)

Makro Galicia Alineación oficial del equipo 'Makro Galicia' en el partido 0 - 2 Vikings Prat Alineación oficial del equipo 'Vikings Prat' en el partido
0 - 1 Siro Guitiriz (19')
0 - 2 Dani Artigues (76')
Makro Galicia Alineación oficial del equipo 'Makro Galicia' en el partido 0 - 2 Vikings Prat Alineación oficial del equipo 'Vikings Prat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Makro Galicia Alineación oficial del equipo 'Makro Galicia' en el partido 2 - 1 Vikings Prat Alineación oficial del equipo 'Vikings Prat' en el partido
Tiene mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makro Galicia

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Benet Planelles va fer una magnífica aturada al minut 31, tot i el bon llançament de falta de Luis Gerardo Payán.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Galicia enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Galicia a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Félix Parodi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Félix Parodi va disposar d'una bona oportunitat al minut 85, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Albert Anguera de Galicia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Joan Albert Anguera va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Ustariz.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Enrique Pérez de Lucas va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Vikings Prat

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): En Siro Guitiriz va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 117 Minuto 76 (Gol evento especial cansancio): En Luis Gerardo Payán semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 76 de partit. En Dani Artigues del Vikings s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 0 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Marcos Torres va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pablo Conill.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81 de partit, el jugador Julio Martínez de Vikings es va lesionar lleugerament però va poder continuar.