Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VALLADILID CITY (1455623) - Gorouh F.C. (119120) » 472817812: T43/J9/X

Liga 472817812 Información oficial sobre el partido 472817812 en Hattrick

14.06.2014 14:20:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / X.2086 (170413)

VALLADILID CITY Alineación oficial del equipo 'VALLADILID CITY' en el partido 4 - 1 Gorouh F.C. Alineación oficial del equipo 'Gorouh F.C.' en el partido
Jorge Carlos Sande Guzmán (16') 1 - 0
Aleix Serrano (30') 2 - 0
2 - 1 Oleguer Sentís (65')
Aleix Serrano (66') 3 - 1
Lolo Lila (75') 4 - 1
VALLADILID CITY Alineación oficial del equipo 'VALLADILID CITY' en el partido 4 - 1 Gorouh F.C. Alineación oficial del equipo 'Gorouh F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VALLADILID CITY Alineación oficial del equipo 'VALLADILID CITY' en el partido 2 - 0 Gorouh F.C. Alineación oficial del equipo 'Gorouh F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALLADILID CITY

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jorge Carlos Sande Guzmán, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del VALLADILID se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 130 Minuto 30 (Gol de falta): Aleix Serrano va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 30 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de VALLADILID a 3 - 1. Aleix Serrano va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de VALLADILID pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lolo Lila va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Julián Palencia al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alex Pepper va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El VALLADILID ho intentava per la dreta per mitjà de Lolo Lila, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Salinas per poc que no incrementa el marcador al minut 58. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Julián Palencia va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Julio Camporrells va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 50 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Juan Luis Sánchez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Julio Camporrells.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Aleix Serrano, que no va rendir al seu nivell habitual.

Gorouh F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Oleguer Sentís de Gorouh va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Gorouh va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Remi Elizaburu es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 209 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Julio Camporrells? Un error clamorós seu va donar a Juan Fernando Valcárcel una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Vicente Perucho de Gorouh la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Oleguer Sentís, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.